< back to all projects

Fazenda do Salso

Fazenda do Salso is het eerste gebied van het Serra do Sudeste-project voor bebossing en landschapsherstel en is ontwikkeld om de ecosystemen in Rio Grande do Sul als gevolg van ontbossing en niet-duurzaam landgebruik te herstellen. Samen met de lokale gemeenschap ontwerpen en implementeren we de bebossingsstrategie: een combinatie van biodiverse bosbouw met agroforestry en het planten van biodiverse inheemse boomsoorten. Op deze manier verdienen de lokale landeigenaren een vast inkomen uit de natuurlijke opslag van CO2 en uit duurzame houtkap.

Picture9.png

209.838 Ton

CO2

394 Hectare

Herbebost

394.000 Bomen

Geplant

1.047 Hectare

Totale Gebied

800 Dagen

Werkdagen

Project Tijdlijn

1. Development

Apr 2020

2. Funding

Okt 2020

3. Implementation

Mrt 2021

4. Validation

Jun 2021

5.Verification

Mrt 2024

6. Project End

Eind 2051

Sustainable Development Goals voor dit Project

Sustainable Development Goals voor dit Project

Gerelateerde blog posts

'Carbon boerderij': Airco tijdens de opwarming van de aarde

Het afkoelen van de aarde staat gelijk aan het terugbrengen van de bossen op de wereld. Niet alleen omdat bossen enorme hoeveelheden koolstofdioxide opnemen en opslaan, maar ook omdat ze een dikke...

Read More

Our services

Our impactful nature positive services have helped companies across the globe make a positive contribution towards ecosystem restoration and climate change. Take action today by measuring and offsetting your carbon footprint.

Schedule a meeting here

We offer and retire high-quality nature-based solution carbon credits based on your business needs. Whatever your requirement, we’ve got you covered:

Compensation plans

Are you looking for a strong partner to provide transparent, high-quality and impactful carbon credits? Want to take immediate action now? Schedule a meeting here.

The Green Branch is your perfect partner in CO2 compensation. Why? Check out below!